Balans Medika background

Medicina 21. veka, KVANTNA dijagnostika (TV Studio B)

Kvantna medicina | Balans Medika

Kvantno-informaciona-holografska medicina je spoj elektronike, fizike, biofizike, kvantne fizike i mehanike.

Nauka i medicina budućnosti. Zašto?

Brza, bezbolna, pouzdana, udobna, neinvazivna i precizna provera stanja celog organizma, bez štetnih zračenja. Promene u elektromagnetnom polju i talasima čoveka i prekid informacija na ćelijskom nivou, registruje kvantni aparat mnogo pre pojave jasnih simptoma.
Tretman je individualan za svakog pacijenta, prilagođava mu se. Prate se sve etape i faze prelaska od zdravlja do bolesti. Prate se promene na nivou ćelije, tkiva, hromozoma, emocija,stresa organizma, hormonskog disbalansa….
Analiza stanja svih organa i sistema: kardiovaskularni (srce, krvni sudovi), respiratorni (pluća, bronhije…) , digestivni ( želudac, creva, jetra, pankreas…), endokrini (štitna žlezda i ostale žlezde), mozak, urinarni sistem (bubrezi), prostata, uterus, jajnici, kičma, zglobovi i drugi.


SVE ŠTO TREBA DA URADITE JE DA NAS KONTAKTIRATE I ZAKAŽETE KONSULTACIJU. VRHUNSKI STRUCNJACI : ZNANJE, ISKUSTVO, PROFESIONALNOST ,ISKRENOST, POUZDANOST, DISKRECIJA .... ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU! BALANS MEDIKA 011/322.68.26. i 064/551.50.50.

*
Iskustvo tretmana je individualno, kao i očekivani rezultati. Rezultati mogu zavisiti od vremenske dužine trajanja problema, načina života i opšteg psihofizičkog stanja osobe. Balans Medika prati rezultate svakog klijenta i nikada ne daje lažnu nadu, nerealna i nemoguća obećanja ni za jedan program koji nudimo na sajtu www.balansmedika.com