Категорије
Kvantna medicina

Kvantna dijagnostika celog organizma, sistematski pregled za 2 sata

Kvantna medicina – kvantna dijagnostika celog organizma, sistematski pregled za 2 sata

Brza, pouzdana, bezbolna, dijagnostička metoda otkriva najranija odstupanja od normalnog (zdravog) organizma na putu prema problemima koji se najčešće zovu bolest.

Sveobuhvatan sistematski pregled, udoban, bez štetnog zračenja, bez posebne pripreme za pregled, bez kontraindikacija, a dopunjuje se sa drugim medicinskim procedurama koje se koriste.

Pregled mogu da obave i osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, stentom, veštačkim metalnim delovima u telu (kuk,koleno…).

Grana medicine budućnosti

Kvantna medicina je grana medicine koja koristi znanja iz medicine, kvantne fizike, biofizike, elektronike. Medicina budućnosti. Bazira se na saznanjima da sve što postoji je talasne prirode. Svaka ćelija, tkivo, organ, ceo organizam emituje svoje specifične elektromagnetne talase. Na osnovu tih karakteristika talasa (frekvence, talasne dužine, amplitude) možemo da procenjujemo stanje funkcije određenih organa, tkiva i celog organizma. Kada su talasi „ pravilni“, organi i ceo organizam je u ravnoteži. Kada se menjaju  karakteristike elektromagnetnih talasa, dolazi do promena u funkciji ćelija, tkiva, organa, celog organizma. Kada su promene male to još uvek nije bolesno stanje i ako ih u toj fazi registrujemo, vrlo brzo možemo da organizam vratimo u normalnu funkciju – ravnotežu i da izbegnemo bolest.

PREVENCIJA

Brza, bezbolna, pouzdana, udobna, neinvazivna i precizna provera stanja celog organizma, bez štetnih zračenja. Registruju se promene u elektromagnetnom polju i talasima čoveka i prekid informacija na ćelijskom nivou, mnogo pre pojave jasnih simptoma.

Šta sve možemo da dobijemo pregledom metodom kvantne medicine?

Analiza stanja svih organa i sistema organa:

 • Kardiovaskularni: srce – ishranjenost srčanog mišića, stanje zalistaka, krvni sudovi –  aorta i drugi sudovi- proširenja, elastičnost, suženja, sklonost ka arteriosklerozi
 • Respiratorni: pluća, bronhije, traheja, sinusi, alergije
 • Digestivni: želudac, creva, jetra, pankreas – gastritis, poremećaji varenja, funkcija jetre, pankreasa, žučna kesa- da li se savija povremeno (ne može uvek da se registruje na UZ), da li ima mulja, disbakterioza – poremećaj koncentracije bakterija u crevima, da li je prisutna Kandida..
 • Endokrini: štitna žlezda i ostale žlezde – početne promene u funkciji dok se nisu razvili ozbiljniji problemi, a kada su hormoni u labaratorijskim analizama u granicama normale.
 • Mozak: cirkulacija, ishranjenost moždanog tkiva, tragovi ranijih malih moždanih infarkta
 • Genitor-urinarni sistem: bubrezi, mokraćni putevi, bešika, prisustvo peska, bakterija, hronične osetljivosti. Problemi sa prostatom dok su još u začetku. Materica, jajnici, jajovodi
 • Kičma, zglobovi – početne reumatske promene
Kvantna testiranja

Testiranje intolerancija na namirnice (nealergijsko nepodnošenje namirnica) kao i alergija na razne alergene kako iz hrane tako i na polen, životinjsku dlaku, prašinu i dr. Procenjuje se frekvencijski nesklad između organizma i određene namirnice. Nealergijska preosetljivost na hranu je neadekvatna reakcija na hranu, piće, aditive iz namirnica. Ona dovodi do razvoja najrazličitijih simptoma čiji uzrok najčešće ne prepoznajemo.

Kvantne analize
 • Analiza acido-baznog statusa organizma i metabolizma, stanje holesterola, šećera i drugih laboratorijskih parametara. Analiza koncentracije minerala, vitamina, enzima i dr. u organizmu.
 • Analiza energetskog stanja organizma i organa pojedinačno. Da li je osoba hronično umorna, kakav je dotok kiseonika u tkiva, kao npr. u srce – ishrana srčanog mišića, stanje krvnih sudova, oksigenacija mozga, cirkulacija u mozgu… kakve su energetske rezerve organizma odnosno sposobnost organizma da reši problem.
 • Stanje imuniteta
 • Analiza psihoemocionalnog stanja, nivoa stresa, kroz toksičnost organizma,kiselo-bazni status, stanje krvnih sudova, funkcije organa.
 • Prisustvo patogenih mikroorganizama – svi mikrobi imju svoje karakteristične elektromagnetne talase na osnovu kojih možemo da ih registrujemo i prepoznamo.
I još analiza

Analiza predispozicija (sklonosti) za određena oboljenja:

 • Dijabetes
 • Povišene masnoće u krvi (holesterol), masna jetra
 • Poremećaj rada funkcije štitne žlezde (hipo i hiper funkcija)
 • Hemoroidi
 • Gastritis, poremećaj varenja,nervozna creva
 • Kardiovaskularna oboljenja, slabiji krvni sudovi – elastičnost arterija, velikih aorta i malih kapilara, ateroskleroza, proširene vene
 • Degenerativne promene u zglobovima (artroza,artritis,reumatsko-zapaljenske promene)
 • Kičma promene na vratnom delu kičme, grudnom delu, lumbo-sakralni deo leđa
Korekcije stanja

Takođe, metodama kvantne medicine možemo da radimo korekciju poremećenog stanja u organizmu, time što korigujemo elektromagnetne talase.

Time se: ubrzava cirkulacija, popravlja mikrocirkulacija, rad endokrinog sistema, poboljšava varenje, poboljšava metabolizam, popravlja imunitet, popravlja nervni sistem, deluje antistresno, podmlađuje i relaksira organizam, opušta spazam u telu, mišićima od vrata do stopala, koriguje rad svih organa i sistema.

Kvantna terapija povoljno deluje na osobe sa astmom, bronhitisom, problemima od strane srca, povišenim pritiskom,  problemima sa crevima, gastritisom,  problemima sa prostatom, jajnicima, štitnom žlezdom, i dr.

Kvantna medicina je spoj tradicionalnih znanja i najnovijih dostignuća nauke.

Pregled možete zakazati na tel.011/322.68.26. i 064/551.50.50. Balans Medika

napisala Dr Tatjana Lalić, specijalista kvantne medicine

Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate i zakažete konsultaciju. Vrhunski stručnjaci: znanje, iskustvo, profesionalnost, iskrenost, pouzdanost, diskrecija… ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU!