Balans Medika background

Masaža stomaka za bolje varenje, protiv stresa, gasova, nadutosti

Namestanje zeluca | Balans Medika

Brige ,,udaraju˝ i na želudac. Bol, pečenje u želucu i grčevi u stomaku neugodni su simptomi koji se često mogu povezati sa nervima i emocijama.

Nervoza i stres itekako utiču na želudac, jer njegove aktivnosti kontroliše vegetativni nervni sistem (posebno deseti moždani nerv Vagus) nezavisno od naše volje, pa se naziva autonomni nervni sistem. Emocije i doživljaji koje obrađuje mozak, deluju na vegetativni nervni sistem koji je posebno aktivan kod stresa i nervoze. Kad čovek prolazi kroz psihološki napet period, vegetativni nervni sistem šalje impulse u sluznicu želuca.

Specijalna masaža stomaka, pomaže da se mišići opuste i poboljša cirkulacija .

Tehnikom pritiska vrhovima prstiju vrši se stimulacija određenih tačaka na stopalima .

Blagom kiropraktikom (manipulacijom kičme), opuštaju se mišići vrata,ramenog pojasa sve do donjeg dela leđa.

Stefan Vasić, viši fizioterapeut

Masažu stomaka možete zakazati u Centru Balans Medika

Tel: 011/32.26.826 ili 064/551.50.50


SVE ŠTO TREBA DA URADITE JE DA NAS KONTAKTIRATE I ZAKAŽETE KONSULTACIJU. VRHUNSKI STRUCNJACI : ZNANJE, ISKUSTVO, PROFESIONALNOST ,ISKRENOST, POUZDANOST, DISKRECIJA .... ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU! BALANS MEDIKA 011/322.68.26. i 064/551.50.50.

*
Iskustvo tretmana je individualno, kao i očekivani rezultati. Rezultati mogu zavisiti od vremenske dužine trajanja problema, načina života i opšteg psihofizičkog stanja osobe. Balans Medika prati rezultate svakog klijenta i nikada ne daje lažnu nadu, nerealna i nemoguća obećanja ni za jedan program koji nudimo na sajtu www.balansmedika.com