Balans Medika background

Magnetni podmetač za vodu

Magnetni podmetac za vodu | Balans Medika

Kako oživeti mrtvu vodu

Beograđanin Mr Milan Mlađenović dipl. ing , pronašao jednostavan metod za pretvaranje nezdrave vode u zdravu.
Energetska zagađenja opasna su kao i hemijska.
Za vitalizaciju 1 čaše vode potrebno je da čaša sa vodom stoji na podmetaču oko 30 sekundi.
Za vitalizaciju 2 litra vode potrebno je da flaša sa vodom stoji na podmetaču oko 3-5 minuta.

Poslednjih godina u svetu se sve veća pažnja poklanja kvalitetu vazduha i vode za piće, jer od toga zavisi zdravlje čovečanstva. Kao da se ispunjavaju stara proročanstva o tome da će “u poslednja vremena” priroda biti zatrovana, prouzrokujući masovan pomor. Još nismo stigli dotle, ali nismo ni daleko. U razvijenim zemljama nedostatak pitke vode već je akutan (pije se isključivo flaširana), a o mnogim zemljama Azije i Afrike da i ne govorimo. Naučnici koji se bave tim problemom poodavno zvone na uzbunu. Pretpostavlja se da će se ratovi u budućnosti voditi oko vode, a ne nafte ili drugih dobara. Još u starom Rimu zagađivanje vode smatrano je zločinom, dok je to u naše vreme naprosto opšta praksa – industrijskim otrovima, kanalizacijama, pesticidima itd.

Zašto je voda toliko važna?

– Poznato je da je oko 75 odsto Zemljine površine pokriveno vodom (u tom odnosu zastupljena je i u našem organizmu). A od te ogromne količine samo 0,2% možemo upotrebljavati za piće! Jasno je da bez nje uopše ne bi bilo života na Zemlji. Čovek bez vode može opstati najviše tri do sedam dana. Naše dnevne potrebe, da bismo telesne funkcije očuvali u normalnim okvirima, iznose 2-3 litra” – kaže Milan Mlađenović, magistar mašinskih nauka i već dokazani pronalazač, koji se godinama bavi pitanjem kvaliteta vode. I nastavlja:

– U razvijenim zemljama dnevna potrošnja po čoveku je između 150 i 300 litara, a od toga samo 2 odsto koristi se za piće i kuvanje. Preostalih 98 odsto upotrebi se kao tehnička voda (pranje veša, posuđa, automobila, čišćenje kuće, za ličnu higijenu, ispiranje toaleta, zalivanje bašte i sl). Pored toga, industrija troši ogromne količine vode, a neuporedivo veće količine zagađuje na dugi vremenski period. Da bi se proizvela jedna tona čelika potroši se 400 tona čiste vode! Na osnovu toga možemo videti koliko smo nemarni prema materiji od koja nam život direktno zavisi.

Stručnjaci za ovu oblast izraz “živa voda” koriste za onu vodu koja, gledana pod mikroskopom ili snimljena metodom Kirlijanove fotografije, ima celovitu membranu molekula i snažnu i ujednačenu auru. Takva voda, kako je dokazao profesor Vejkov sa moskovskog univerziteta Lomonosov, zrači biofotone, oplemenjujući okolinu i vazduh.

Drugi načnik koji se bavi ovom oblašću, dr Volfgang Ludvig, tvrdi da su svi životni procesi direktno ili indirektno vezani za vodu. Poznata je njegova teza da “voda pamti kao slon”. Time on podrazumeva da voda ima sposobnost memorisanja i prenošenja informacija koje dobija iz okoline ostalim sistemima, tj. živim organizmima koji je koriste. Ovaj naučnik, između ostalog, dokazao je povezanost nekih teških oboljenja sa “mrtvom vodom”, upoređujući elektromagnetne frekvencije bolesnog tkiva sa frekvencijom takve vode.

– U svom najčistijem, prirodnom obliku, voda je živa i svim živim bićima na zemlji (uključujući i čoveka) svojim blagotvornim dejstvom obnavlja energiju i poboljšava zdravlje na taj način što, menjajući im polaritet, povećava sposobnost apsorbovanja hranljivih i izbacivanja štetnih materija i daje im kosmičku energiju. Prepuna je negativnih jona i samo takva ispunjava svoju osnovnu funkciju – da naš organizam čisti od nataloženih otrova”, objašnjava mr Mlađenović. – Na svom putu od izvorišta do potrošača voda dolazi u dodir sa raznim izvorima biohemijskih zagađenja i elektromagnetnih zračenja. Sve te uticaje ona pamti, a oni remete njena prirodna svojstva. U postrojenjima za preradu vode ona se, navodno, pročišćava, čime se menja njena biohemijska struktura. Međutim, i dalje ostaje mrtva, to jest puna raznih negativnih informacija, sa minimumom biofotona ili potpuno bez njih, i kao takva ne može u potrebnoj meri da prodire do mitohondrija, energetskih stanica u ćelijama. Zbog toga dolazi do deformacije ćelija i tada počinju razna oboljenja. Imunitet celog organizma pada.

Nažalost, do najvećih oštećenja u strukturi vode dolazi u cevovodima i neposredno pre nego što dođe do potrošača. Bakar i drugi metali od kojih su napravljeni grejači u bojlerima direktno truju vodu. Mlađenović je godinama tragao za metodom koji bi taj problem rešio. I našao ga je. Njegov izum, tzv. prirodni jonizator, patentiran je u našoj zemlji, a već je pobrao brojne nagrade u inostranstvu. Radi se o magnetu koji je kodiran univerzalnom, kosmičkom energijom i koji stvara pozitivno električno polje i tako privlači negativne jone. Suština metode g. Mlađenovića sastoji se u tome da se unošenjem negativnih jona mrtva voda pretvara u živu. Razbija se na sitne kristale, a oni počinju da zrače biofotone. Smanjuje se površinski napon i time omogućuje lakši ulazak vode u ćelije. Na taj način telo se čisti od otrovnih taloga, energetski jača i postaje otpornije na spoljašnje uticaje. Povećava se ukupni biopotencijal i čovek postaje zdraviji.

Sve to dokazano je stručnim proverama, o čemu pronalazač poseduje dokumentaciju.

Inženjer Mlađenović poseduje i tehnologiju za tretiranje najvećih vodovodnih sistema, pa i čitavih reka! Nažalost, umesto da je već primenjeno njegovo znanje, naše robovanje predrasudama i naša poslovična inertnost onemogućavaju nam da vodu koristimo onako kako bi trebalo – kao izvor zdravlja.

I da budemo prvi u svetu. Ovako, svi su izgledi da ćemo, kao i obično, biti među poslednjima, a eto, naš čovek je sve to smislio i ponudio čovečanstvu.

Lekovita svetlost

Mlađenović ističe da nedostatak svetlosti i njenih sastavnih delova utiče na rad endokrinog sistema. “ Škole, bolnice, hoteli i poslovnio prostori imaju sve manje prirodnog svetla i osvetljeni su raznim neonkama i halogenim svetiljkama. Nakon više sati boravka u takvim prostorima telo oseća nedostatak vitalne energije koja se manifestuje kroz umor, depresiju, nervozu ili pojačan apetit. Za rešenje tog problema napravio sam magnetnu pločicu BIOGUARD, dimenzija 15 x 20 mm. Da bi obezbedila dovoljno sunčeve svetlosti i vitalne energije u prostoriji, dovoljno ju je zalepiti na prozorsko okno. Ova magnetna pločica kodirana je na poseban način sa sposobnošću da menja vibraciju sunčeve svetlosti u zatvorenom prostoru, tako da od mrtve energije ona postaje živa “ , kaže Milan i dodaje da se osobe koje borave u prostoriji sa toliko povećanom energijom osećaju poletno , pune su elana i otpornije su na bolesti.


SVE ŠTO TREBA DA URADITE JE DA NAS KONTAKTIRATE I ZAKAŽETE KONSULTACIJU. VRHUNSKI STRUCNJACI : ZNANJE, ISKUSTVO, PROFESIONALNOST ,ISKRENOST, POUZDANOST, DISKRECIJA .... ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU! BALANS MEDIKA
011 / 322.68.26. i 064 / 551.50.50.

*
Iskustvo tretmana je individualno, kao i očekivani rezultati. Rezultati mogu zavisiti od vremenske dužine trajanja problema, načina života i opšteg psihofizičkog stanja osobe. Balans Medika prati rezultate svakog klijenta i nikada ne daje lažnu nadu, nerealna i nemoguća obećanja ni za jedan program koji nudimo na sajtu www.balansmedika.com


Stomach alignment/adjustment is a proven, safe, non-invasive and manual technique where, by a special massage, the stomach is "pulled out" from the diaphragm and placed in its natural position in the abdomen.
ALL YOU HAVE TO DO IS CONTACT US AND WE’LL BE GLAD TO SCHEDULE AN APPOINTMENT WITH YOU. WE ONLY WORK WITH EXPERTS WHO ARE FULLY EQUIPPED WITH KNOWLEDGE, EXPERIENCE, PROFESSIONALISM, RELIABILITY, DISCRETION, ETC… AT BALANS MEDIKA CENTAR, HEALTH IS OUR PRIORITY.
011 / 322.68.26. and 064 / 551.50.50.

*
The experience as well as expected results of the treatment may vary with each individual. The outcome can depend several factors such as how long have the individual been experiencing the problem, lifestyle, and the person’s psychophysical condition. Balans Medika monitors the results of each client and never gives false hope, unrealistic and impossible promises for any program we offer at www. Balansmedika.com