Balans Medika background

Kvantna medicina i lep godišnji odmor

Odmor je najpopularnija reč ovih dana. Pre odlaska na odmor pojave se,obično, velike i neplanirane obaveze koje treba završiti. Nivo stresa je na maksimumu. Javljaju se glavobolje, mučnina, loše varenje,skače pritisak… Ne stižemo do lekara vać pravac na odmor.

Pre odmora, planirajte da uradite kvantni sistematski pregled, da izbegnete maltretiranje,neprijatnosti i gubljenje vremena na godišnjem odmoru.

Sveobuhvatan,brz, pouzdan, bezbedan, bez vađenja krvi – kvantni pregled.

Šta može da pokaže kvantni pregled?

Stanje srca i krvnih sudova. Prokrvljenost srčanog mišića, elastičnost malih sudova u srcu i mozgu, velikih krvnih sudova, aorte, ako su aterosklerotično izmenjeni sa masnim naslagama i lako pucaju. To nekad može da dovede do infarkta srca, moždanog udara, bolova u grudima, gušenja, nesvestice, glavobolje, slabijeg vida i drugih tegoba. Stabilnost krvnog pritiska, da se ne dese nagli skokovi ili padovi. Detaljna uputstva, da bi ste izbegli ove ili slične tegobe, dobićete posle pregleda.

Prokrvljenost mozga, ishrana mozga, proverite da li imate predispoziciju za moždani udar, pa vam sunčanje baš i ne prija. S obzirom da je moždani udar hitno stanje koje može da ugrozi život, dobro je da znamo kakvi su nam sudovi u mozgu.

Stanje u crevima, kakvo je varenje, ako postoji predispozicija za gastritis ili čir na želucu ili dvanaestopalačnom crevu, da vas ne iznenadi neprijatan bol u stomaku. Prisustvo gljivica u organizmu, što može da izazove nadimanje stomaka, podrigivanje, dijareju, koja je uvek neprijatna, naročito na putu. Pregled će pokazati koja hrana nam odgovara, a koja ne. Imaćete dobru orjentaciju šta možete da jedete, a šta da izbegavate.

Kvantni pregled predispozicija

Ustanoviće se predispozicija za šećernu bolest, da bi izbegli neprijatnosti na putu u vidu promene vrednosti šećera u krvi. Za organizam je jednako opasna povišena vrednost šećera kao i snižena. Promena ustaljenih navika, neredovna ishrana, sunčanje, plivanje, preterivanje u aktivnostima, na odmoru, kod mnogih, dovodi do pada šećera u krvi (hipoglikemija). Zato se javljaju drhtavica, nesvestica, slabost, malaksalost. Kako bi to izbegli, treba da proverimo imamo li predispoziciju za šećernu bolest i shodno tome da se ponašamo.

Bakterije i gljivice u nosu i grlu mogu da dovedu do ozbiljnih problema. Alergije na polen, sunce, neke namirnice su neprijatna pojava uvek, a posebno na odmoru. Pregledom i dobrom pripremom možemo da izbegnemo: zapušen nos, kijanje, curenje iz nosa, gušenje, svrab i suzenje očiju.

Problemi sa štitnom žlezdom, da li je uvećana, kakva joj je funkcija. Aparat registruje minimalne promene žlezde, iako laboratorija nije pokazala. Da li nam više odgovara planinski ili morski vazduh, da li možemo da jedemo morske plodove ili naprotiv imamo alergiju na njih. Ovim pregledom ćete dobiti preporuku šta je za vašu štitnu žlezdu najkorisnije i u kom pravcu može da se razvije problem.

Uputstva nakon pregleda

Kakvi su nam kičma i zglobovi, da li otiču, bole, slabo su pokretni, imamo li predispoziciju za razna reumatska oboljenja ili upale. Od toga zavisi kakva će nam biti ishrana i da li ćemo moći da plivamo i da se šetamo ili će odmor da bude pasivniji.
Kvantna medicina vam tu može pomoći.

Posle obavljenog kvantnog pregleda, dobićete detaljna uputstva kako da se ponašate na odmoru u skladu sa tegobama i dijagnozama koje eventualno postoje.

Evidentno je da će informacije koje ste dobili pre odlaska na odmor biti korisne. Eto šanse da vaš odmor bude bez stresa i drugih neprijatnosti. Ukoliko niste stigli da proverite svoje zdravstveno stanje pre odlaska na odmor, možete to da uradite posle povratka, u cilju brige o zdravlju.

 


SVE ŠTO TREBA DA URADITE JE DA NAS KONTAKTIRATE I ZAKAŽETE KONSULTACIJU. VRHUNSKI STRUCNJACI : ZNANJE, ISKUSTVO, PROFESIONALNOST ,ISKRENOST, POUZDANOST, DISKRECIJA .... ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU! BALANS MEDIKA
011 / 322.68.26. i 064 / 551.50.50.

*
Iskustvo tretmana je individualno, kao i očekivani rezultati. Rezultati mogu zavisiti od vremenske dužine trajanja problema, načina života i opšteg psihofizičkog stanja osobe. Balans Medika prati rezultate svakog klijenta i nikada ne daje lažnu nadu, nerealna i nemoguća obećanja ni za jedan program koji nudimo na sajtu www.balansmedika.com


Stomach alignment/adjustment is a proven, safe, non-invasive and manual technique where, by a special massage, the stomach is "pulled out" from the diaphragm and placed in its natural position in the abdomen.
ALL YOU HAVE TO DO IS CONTACT US AND WE’LL BE GLAD TO SCHEDULE AN APPOINTMENT WITH YOU. WE ONLY WORK WITH EXPERTS WHO ARE FULLY EQUIPPED WITH KNOWLEDGE, EXPERIENCE, PROFESSIONALISM, RELIABILITY, DISCRETION, ETC… AT BALANS MEDIKA CENTAR, HEALTH IS OUR PRIORITY.
011 / 322.68.26. and 064 / 551.50.50.

*
The experience as well as expected results of the treatment may vary with each individual. The outcome can depend several factors such as how long have the individual been experiencing the problem, lifestyle, and the person’s psychophysical condition. Balans Medika monitors the results of each client and never gives false hope, unrealistic and impossible promises for any program we offer at www. Balansmedika.com