Категорије
Kvantna medicina

Kvantna funkcionalna energetska medicina (istraživanje)

Živi sistemi se mogu smatrati složenim, nelinearnim, dinamičkim, samoorganizujućim energetskim fenomenima sa negativnom entropijom. Na najvišem nivou organizacije, svaki oblik života može imati urođeno biološko polje ili biopolje.

kvantna funkcionalna medicina


Ovo energetsko polje održava integritet celog organizma; reguliše njegove fiziološke i biohemijske reakcije i sastavni je deo razvoja, lečenja i regeneracije. Kvantna medicina se odnosi na nekoliko sistema koji rade sa energetskim poljima tela da bi pomogli u obnavljanju zdravlja. Mnoge terapije povezane sa energijom osporavaju trenutnu biomedicinsku paradigmu jer se ne mogu objasniti konvencionalnim biohemijskim ili fiziološkim mehanizmima. Kvantna fizika je bolja paradigma za razumevanje ovih terapija.

Preuzmite PDF sa celim tekstom o ovom istraživanju o kvantnoj medicini, na kojem su radili Michael J Gonzalez (University of Puerto Rico, Medical Sciences Campus), Elizabeth Sutherland i Jose A Olalde (Centro Médico Docente La Trinidad), ili pročitajte istraživanje u originalu na ovom linku.

Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate i zakažete konsultaciju. Vrhunski stručnjaci: znanje, iskustvo, profesionalnost, iskrenost, pouzdanost, diskrecija… ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU!