Kontakt

Balans Medika Beograd

centar za uravnotežen i kvalitetan život

KIM Extrade DOO – Balans Medika
Beograd, Bul. Despota Stefana 1/III
PIB • 100048748 — MB • 06963765

+381 64 5515 050
+381 11 3226 826
+381 11 3340 855
info@balansmedika·com
Balans Medika
BEOGRAD, Despota Stefana 1, 3.sprat

  IME I PREZIME

  E-MAIL

  tekst vaše poruke

  captcha

  SVE TAJNE OVOG SVETA NALAZE SE U NAMA, I SUMRAK I SVITANJE.

  Jadranka Šunić | Balans Medika
  Jadranka Šunić
  Mi smo odgovorni za svoj život, stanje naših emocija, naše psihe, naše duše i našeg fizičkog tela. Ovo je mesto gde ćete saznati da svaki problem ima rešenje, ako mu priđete na pravi način.

  Radite najbolje što možete, znanje nudite maksimalno odgovorno, otvoreno, iskreno, diskretno, pošteno, korektno, bez lažne nade i obećanja… radite za dobrobit svih ljudi i uvek to činiti iz srca. Ovakav pristup problemu, mora pronaći rešenje. To su u početku bile „ideje vodilje“ koje su mi pomogle, da uz stručne saradnike, stvorimo jedinstven holistički centar, danas prepoznatljivog naziva Balans Medika.

  Samo ako je naš organizam u balansu sam sa sobom imamo: ljubav u srcu, mir u duši, zdravlje, zadovoljstvo, velike planove i jasne ciljeve, kreativnost, motivisanost, životnu radost, blagostanje u životu.Biti sretan, zdrav, ispunjen, zadovoljan u svim segmentima svog života je cilj kojemu svi treba da težimo do konačnog ispunjenja.
  S ljubavlju Vaša Jadranka Šunić

  BALANS MEDIKA je osnovana sa željom da pomogne ONIMA koji su se „pogubili“ u savremenom načinu života. Ne postoji ni jedno bogatstvo koje se može meriti dobrim zdravljem. Zdravlje je prva i prirodna čovekova potreba. Čovek novog doba tzv.New Age ere, pritisnut svakodevicom, u borbi za opstanak i egzistenciju, uz stalne brige i stres, zaboravio je misliti na sebe i svoje zdravlje. Naš je zadatak „vratiti“ čoveka prirodi, omogućiti mu da sagleda prirodne zakone, umesto što ih krši, pomoći mu da uspostaviti narušenu ravnotežu u sebi, oko sebe i celom Univerzumu. To je moguće ako sagledamo sve aspekte čovekove ličnosti: fizičku, psihičku, emocionalnu i duhovnu. Iskrenost, bogato radno i životno iskustvo, pomaže nam da na našem putu vrednujemo ljudski život kroz najvišu vrednost – ZDRAVLJE:

  Šta učiniti da ostanemo zdravi ili šta preduzeti da se ne razbolimo?!

  Naučno je dokazano da 15% – 20% čovekovog zdravlja zavisi od nivoa zdravstvene zaštite, a 80% – 85% od kvaliteta života. Kvalitet života čine:

  • okruženje (životna sredina)
  • ishrana
  • opšta kultura (fizička aktivnost)
  • stres (odgovor organizma na neku „agresiju“)

  Sve ove činioce potrebno je držati u ravnoteži i međusobnom balansu, a njihov disbalans nije moguće popraviti preko noći.

  Najefikasniji, najdostupniji, najjednostvniji način sprečavanja bolesti i unapređenja zdravlja je delovati na kvalitet života

  Balans Medika na prvo mesto stavlja PREVENCIJU, kao ZLATNO pravilo medicine.
  Prevencija je najbrži, najbolji, najjeftiniji i najdelotvorniji put do zdravlja.
  Posebno ističemo i naglašavamo važnost i značaj sledećeg: znanje, stručnost, moral, kvalitet, preciznost, tačnost, susretljivost, poštovanje, diskrecija, privatnost…
  Želimo da kod nas dobijete najbolji kvalitet uz prihvatljivu cenu.

  Misija

  Naša je misija pronaći uzroke ČOVEKOVIH problema i poremećaja, na emocinalnom, duhovnom i psihičkom telu i zajedničkim radom rešavati nastale probleme i poremećaje na fizičkom telu. Ovakav holistički pristup, uz našu stručnost i znanje,kao i istrajnost klijenta i terapeuta, može dati izvanredne rezultate, na obostrano zadovoljstvo.

  Po čemu smo različiti?

  Holistički i individualan pristup prema svakom klijentu RAZLIKUJE NAS OD DRUGIH. Za uspeh u rešavanju problema i prevazilaženju negativnih stanja kod klijenta potrebno je sledeće:

  • osloboditi telo od toksina, otrova (psihičkih, fizičkih, emocionalnih)
  • jačati imuni sistem
  • živeti zdravim načinom života (zdrava ishrana, fizička aktivnost u skladu sa godinama i zdravstvenim stanjem)
  • kontrolisati stres
  • obezbediti zdravo mesto stanovanja (izbeći ili eliminisati štetna zračenja)
  • obezbediti zdrav i kvalitetan san
  • ostvariti uzajamno poverenje između klijenta i terapeuta

  Uz PREVENCIJU kao zlatno pravilo i glavnu poruku života,stvara se osnova za pronalaženje uzroka bolesti kao i za ozdravljenje i održavanje zdravlja.

  Terapija

  Saradnja i uzajamno poverenje između klijenta i terapeuta,važan je faktor za uspeh svake terapije. Aktivan, otvoreni iskren pristup bez lažnih nada i obećanja, uz veru uspeh terapije izgradiće čvrstu vezu klijent – terapeut, koja neće biti opterećena negativnim emocijama, dok će organizam MOBILISATI SVE SNAGE SAMOIZLEČENJA, čime je naš cilj potpuno ostvaren.

   
  NAŠ MOTO​
  DOBRO ZDRAVLJE – SREĆAN I URAVNOTEŽEN ŽIVOT.​

  Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate i zakažete konsultaciju. Vrhunski stručnjaci: znanje, iskustvo, profesionalnost, iskrenost, pouzdanost, diskrecija… ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU!