Balans Medika background

Iskustvo sa tretmana japanske akupunkture u Balans Medika

“Pozvala sam Balans Mediku da zakažem tretman japanske akupunkture kod terapeuta Tomoko Tanuma.  Razlog poziva bio je hormonski disbalans, zadržavanje vode, problem sa štitnom žlezdom itd. Pored svih tegoba u poslednjih godinu dana, nesanica je takođe bila moj verni pratilac koga jednostavno nisam uspevala da se otresem. Možete zamisliti moje oduševljenje kada sam nakon prvog tretmana akupunkture, bukvalno spavala kao beba. Što je najvažnije, nesanica se jednostavno više ne javlja i meni je to potpuno neverovatno. Još uvek je rano da iznosim svoje utiske kada je reč o hormonalnom disbalansu, ali sam ja potpuno uverena da je Tomoko profesionalac u svom poslu i jako sam joj zahvalna”.

Beograd, 27.07.2016.

Jelena D. (33 godine)


SVE ŠTO TREBA DA URADITE JE DA NAS KONTAKTIRATE I ZAKAŽETE KONSULTACIJU. VRHUNSKI STRUCNJACI : ZNANJE, ISKUSTVO, PROFESIONALNOST ,ISKRENOST, POUZDANOST, DISKRECIJA .... ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU! BALANS MEDIKA 011/322.68.26. i 064/551.50.50.

*
Iskustvo tretmana je individualno, kao i očekivani rezultati. Rezultati mogu zavisiti od vremenske dužine trajanja problema, načina života i opšteg psihofizičkog stanja osobe. Balans Medika prati rezultate svakog klijenta i nikada ne daje lažnu nadu, nerealna i nemoguća obećanja ni za jedan program koji nudimo na sajtu www.balansmedika.com