Balans Medika background

Biografija dr Tatjana Lalić, KVANTNA medicina, homeopatija

Tatjana 2

Dr Tatjana Lalić, lekar opšte medicine. Medicinski fakultet završila je u Beogradu. Član je Srpskog lekarskog društva. Licenca za rad br. 103562.

Nakon položenog državnog ispita znanje i iskustva je sticala u Hitnoj pomoći, Domovima zdravlja. Događaji i doživljaji iz tog perioda ostaju u sećanju za ceo život.

Mlad lekar, entuzijasta , željna znanja, štedela se nije. Radila je sa starijim i iskusnijim kolegama. Kao pripravnik stojički je podnosila sve izazove i iskušenja. Praksa je tu bila vredna poštovanja i divljenja, a znanje nepresušno i dragoceno. Starije kolege lekari, spremni da poduče, savetuju, uteše, oraspolože. Sve je to prenosila na pacijente, koji su joj verovali. Nije se žalila na radno vreme. Radila je vikendom, nedeljom, praznicima.

Kada je bila sigurna da je „zanat ispekla“, odlučila je da 1999.godine  otvori privatnu praksu.  Radila je i učila konstantno. Posebno je privlačila oblast kvantne medicine. Pošto je živela u Moskvi tamo je završila i specijalizaciju iz kvantne i biorezonantne medicine. Završila je školu klasične homeopatije, pri Medicinskom fakultetu u Beogradu 2007.god.

Pri Srpskom lekarskom društvu završila je viši nivo kvantne medicine i mikrotalasne rezonantne terapije.

Članstva:

  • Član je evropske homeopatske sekcije.
  • Quanttes-a, Međunarodnog udruženje za promociju i razvoj kvantne medicine.
  • Udruženje za integrativnu medicinu.

Kongresi i predavanja:

  • Učestvovala je na raznim kongresima u zemlji i inostranstvu.
  • Aktivna je i drži predavanja u Srpskom lekarskom društvu, sekcijama za homeopatiju i kvantnu medicinu.
  • Govori ruski i engleski jezik.
  • Pacijenti imaju veliko poverenje u rad dr Lalić, veruju njenoj dijagnostici, terapiji, savetima i preporukama.
  • Udata je i majka sina Arsena i kćerke Tare.

Možete je kontaktirati na tel. 011/32.26.826 ili 064/551.50.50.


SVE ŠTO TREBA DA URADITE JE DA NAS KONTAKTIRATE I ZAKAŽETE KONSULTACIJU. VRHUNSKI STRUCNJACI : ZNANJE, ISKUSTVO, PROFESIONALNOST ,ISKRENOST, POUZDANOST, DISKRECIJA .... ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU! BALANS MEDIKA
011 / 322.68.26. i 064 / 551.50.50.

*
Iskustvo tretmana je individualno, kao i očekivani rezultati. Rezultati mogu zavisiti od vremenske dužine trajanja problema, načina života i opšteg psihofizičkog stanja osobe. Balans Medika prati rezultate svakog klijenta i nikada ne daje lažnu nadu, nerealna i nemoguća obećanja ni za jedan program koji nudimo na sajtu www.balansmedika.com


Stomach alignment/adjustment is a proven, safe, non-invasive and manual technique where, by a special massage, the stomach is "pulled out" from the diaphragm and placed in its natural position in the abdomen.
ALL YOU HAVE TO DO IS CONTACT US AND WE’LL BE GLAD TO SCHEDULE AN APPOINTMENT WITH YOU. WE ONLY WORK WITH EXPERTS WHO ARE FULLY EQUIPPED WITH KNOWLEDGE, EXPERIENCE, PROFESSIONALISM, RELIABILITY, DISCRETION, ETC… AT BALANS MEDIKA CENTAR, HEALTH IS OUR PRIORITY.
011 / 322.68.26. and 064 / 551.50.50.

*
The experience as well as expected results of the treatment may vary with each individual. The outcome can depend several factors such as how long have the individual been experiencing the problem, lifestyle, and the person’s psychophysical condition. Balans Medika monitors the results of each client and never gives false hope, unrealistic and impossible promises for any program we offer at www. Balansmedika.com