Категорије
Kvantna medicina Osoblje

Biografija dr Tatjana Lalić, Kvantna medicina, homeopatija

Kvantna medicina dr Tatjana lalic

Dr Tatjana Lalić, lekar opšte medicine. Medicinski fakultet završila je u Beogradu. Član je Srpskog lekarskog društva. Licenca za rad br. 103562.

Nakon položenog državnog ispita znanje i iskustva je sticala u Hitnoj pomoći, Domovima zdravlja. Događaji i doživljaji iz tog perioda ostaju u sećanju za ceo život.

Mlad lekar, entuzijasta, željna znanja, štedela se nije. Radila je sa starijim i iskusnijim kolegama. Kao pripravnik stojički je podnosila sve izazove i iskušenja. Praksa je tu bila vredna poštovanja i divljenja, a znanje nepresušno i dragoceno. Starije kolege lekari, spremni da poduče, savetuju, uteše, oraspolože. Sve je to prenosila na pacijente, koji su joj verovali. Nije se žalila na radno vreme. Radila je vikendom, nedeljom, praznicima.

Kada je bila sigurna da je „zanat ispekla“, odlučila je da 1999.godine  otvori privatnu praksu. Radila je i učila konstantno. Posebno je privlačila oblast kvantne medicine. Pošto je živela u Moskvi tamo je završila i specijalizaciju iz kvantne medicine i biorezonantne medicine. Završila je školu klasične homeopatije, pri Medicinskom fakultetu u Beogradu 2007.god.

Pri Srpskom lekarskom društvu završila je viši nivo kvantne medicine i mikrotalasne rezonantne terapije.

Članstva:
  • Član je evropske homeopatske sekcije.
  • Quanttes-a, Međunarodnog udruženje za promociju i razvoj kvantne medicine.
  • Udruženje za integrativnu medicinu.
Kongresi i predavanja:
  • Učestvovala je na raznim kongresima u zemlji i inostranstvu.
  • Aktivna je i drži predavanja u Srpskom lekarskom društvu, sekcijama za homeopatiju i kvantnu medicinu.
  • Govori ruski i engleski jezik.
  • Pacijenti imaju veliko poverenje u rad dr Lalić, veruju njenoj dijagnostici, terapiji, savetima i preporukama.
  • Udata je i majka sina Arsena i kćerke Tare.

Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate i zakažete konsultaciju. Vrhunski stručnjaci: znanje, iskustvo, profesionalnost, iskrenost, pouzdanost, diskrecija… ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU!