Balans Medika background

Hladne ruke – hladne noge (slaba cirkulacija)

Slaba Cirkulacija | Balans Medika

Slaba cirkulacija je zdravstveni problem koji se javlja kod 40% popoulacije svih starosnih dobi.

Pošto krvni sudovi fiziološki propadaju sa godinama, ovaj problem je češći kod starijih.

Slaba ili loša cirkulacija je vezana za otežan i sporiji protok krvi kroz krvne sudove, a posledica su smanjen priliv kiseonika i hranjivih materija neophodnih za dobro funkcionisanje svih sistema u organizmu.

To za posledicu ima hladne ruke, hladne noge, bol u nogama nakon dužeg hodanja, osećaj težine u nogama, peckanje, koža dobije izgled modre boje, trnjenje ruku, vrtoglavice, loše pamćenje, neugodno zujanje u ušima, zaboravnost.

Ako se problem zanemari i ne tretira na vreme tegobe postaju izraženije i dolazi do slabije cirkulacije na nivou krvnih sudova srca, glave i vrata, kao i na krvnim sudovima oka.

Uzroci mogu biti genetska predispozicija, gojaznost, pušenje, visoki pritisak, dijabetes.

Preporučuje se zdrav način života, pravilna ishrana, fizička aktivnost, umerenost u jelu i piću, izbegavanje gaziranih napitaka, fitoterapija…..

Mi preporučujemo tretmane Tomoko Tanuma, koja postiže izvanredne rezultate u tretiranju loše cirkulacije hladne ruke – hladne noge, posebnim tehnikama i metodama koje je naučila i usavršila u Japanu na Visokoj školi orijentalne medicine u Tokiju.

Pozovite 011/322.68.26. ili 064/551.50.50. i zakažite tretman.


SVE ŠTO TREBA DA URADITE JE DA NAS KONTAKTIRATE I ZAKAŽETE KONSULTACIJU. VRHUNSKI STRUCNJACI : ZNANJE, ISKUSTVO, PROFESIONALNOST ,ISKRENOST, POUZDANOST, DISKRECIJA .... ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU! BALANS MEDIKA 011/322.68.26. i 064/551.50.50.

*
Iskustvo tretmana je individualno, kao i očekivani rezultati. Rezultati mogu zavisiti od vremenske dužine trajanja problema, načina života i opšteg psihofizičkog stanja osobe. Balans Medika prati rezultate svakog klijenta i nikada ne daje lažnu nadu, nerealna i nemoguća obećanja ni za jedan program koji nudimo na sajtu www.balansmedika.com