Категорије
Osoblje

Gordana Veinović biografija

bioenergija

Gordana Veinović je energo–bioterapeut koja je svoje zvanje stekla na Naučno metodičkom Institutu “Džuna Davitašvili” u Moskvi. Posjeduje iskustvo od 20 godina rada u oblastima tradicionalnih, komplementarnih i alternativnih metoda i postupaka liječenja i rehabilitacije, u saradnji sa zvaničnom medicinom.

U svom dugogodišnjem radu i praksi Gordana Veinović bila je predsjednik za primjenjenu ekologiju Jugoslavije, 1994. godine uvrštena u Sveruski svjetski registar komplementarne medicine, deset godina vodila ordinaciju “Biosan” u Kragujevcu, bila osnivač prvog Centra komplementarne medicine na Balkanu, medicinski centar “Geri-M” u Skoplju, gdje je vodila osam godina Odjeljenje za antistres, biorevitalizaciju i relaksaciju ( program gradskih uslova). Neki od njenih naistaknutijih programa su patentirani: “Ekološko zdravstveni program – turizam” kao i program “Biosan”.


Njen pristup u radu je da uvijek traži uzrok bolesti, obuhvata 320 diagnoza koje je u svojoj praksi pratila kroz sve etape od postavljene dijagnoze, obradjenog problema, do izliječenja, rehabilitacije i remisije.

Pohađala je seminare:
• Dr Mela iz SAD,
• Kita Šervuda, vodećeg bioenergetičara iz SAD,
• Dr Zanata iz Milana.

Gordana je saradnica Centra za uravnotežen i kvalitetan život „Balans medika“ u Beogradu gde bioenergijom pomaže mnogima koji nam se obrate za takav vid isceljenja.

Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate i zakažete konsultaciju. Vrhunski stručnjaci: znanje, iskustvo, profesionalnost, iskrenost, pouzdanost, diskrecija… ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU!