Balans Medika background

dr Bojana Mandić

Bojana Mandic

Biografija

Bojana Mandic

Zovem se Bojana Mandić, rođena sam u Beogradu.
Diplomu doktora medicine stekla sam na Medicinskom fakultetu u Beogradu 2010. godine.

Posle završetka studija, nezaposlena lekarka pokušava da pronađe posao, nastavljam da učim i proučavam ono što me je oduvek privlačilo – prirodnu medicinu.

Uvek mi se kroz glavu provlačila Voletova misao: „Unosimo lekove o kojima znamo malo, u tela o kojima znamo još manje, da bi lečili bolest o kojoj ne znamo ama baš ništa“. Osetite se potpuno poraženo kada iznova i iznova slušate od svojih uvaženih profesora, da je uzrok najrasprostanjenijih bolesti modernog sveta – nepoznat! Dijabetes, kardiovaskularne bolesti, visok arterijski pritisak, visok holesterol u krvi, gojaznost, hormonski poremećaji, autoimune bolesti…
Zato sam se okrenula prirodi, pa sam stekla diplomu aromaterapeuta (grana fitoterapije) i danas se pored ostalog bavim aromaterapijom (vrlo moćnom tehnikom upotrebe eteričnih ulja, biljnih koncentrata u prevenciji i lečenju mnogih bolesti). Ipak „prva ljubav zaborava nema“, ishrana je bila i ostala moje glavno polje interesovanja.
U potrazi za pravom, pravilnom ishranom samo se jedan način ishrane pokazao superioran u odnosu na ostale, a to je – Low Carb (LCHF) način ishrane. Superioran i naučno potvrđen!

Low Carb ishrana počiva na jednostavnom i jedinstvenom principu – smanjenja unosa ugljenih hidrata, a povećanja unosa masti i proteina u svakodnevnoj ishrani.

Danas, mnogi lekari u svetu, pomoću Low Carb ishrane postižu izvanredne rezultate u lečenju: gojaznosti, dijabetesa tip 2, gihta, metaboličkog sindroma i mnogih drugih bolesti koje su povezane sa modernim načinom ishrane.

Promenom načina ishrane i prihvatanjem zdravijih stilova života, zaista možemo da pomognemo sebi i ljudima oko sebe da postanu i ostanu zdravi, vitki i srećni!

dr Bojana Mandić


SVE ŠTO TREBA DA URADITE JE DA NAS KONTAKTIRATE I ZAKAŽETE KONSULTACIJU. VRHUNSKI STRUCNJACI : ZNANJE, ISKUSTVO, PROFESIONALNOST ,ISKRENOST, POUZDANOST, DISKRECIJA .... ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU! BALANS MEDIKA 011/322.68.26. i 064/551.50.50.

*
Iskustvo tretmana je individualno, kao i očekivani rezultati. Rezultati mogu zavisiti od vremenske dužine trajanja problema, načina života i opšteg psihofizičkog stanja osobe. Balans Medika prati rezultate svakog klijenta i nikada ne daje lažnu nadu, nerealna i nemoguća obećanja ni za jedan program koji nudimo na sajtu www.balansmedika.com