Категорије
Kvantna medicina

Kvantna medicina, kvantna dijagnostika

dr Tatjana Lalić

Licencirani lekar kvantne medicine i homeopatije.

Svaki organizam teži da je u harmoniji. Drevni narodi su smatrali da ne postoji apsolutno zdrava osoba , a ni potpuno bolesna. Zdravlje i bolest su manifestacije vrlo složenih procesa koji još uvek  ne mogu da se sagledaju u potpunosti. Jedan od uzroka prelaska zdravlja u bolest  je poremećaj komunikacije i razmene  informacija među ćelijama i molekulima.

Organizam je nedeljiva celina. Sve ćelije u organizmu treba , da rade skladno, da komuniciraju između sebe, da sarađuju sa svim drugim ćelijama i sistemima. Jednostavno rečeno, organizam treba da je u balansu, tj. u ravnoteži.

Čovek je jedna čestica koja postoji u makro kosmosu, a u sebi sadrži mikrokosmos i potčinjen je zakonima koji tu vladaju. Sve je u stalnom pokretu . Da bi bilo koji živi organizam postojao potrebno je da ima adekvatnu reakciju na sve što ga okružuje. U prirodi je sve povezano, sve se prožima, sve ima svoj sled, uzročno-posledične veze. To su zakoni kojima je određeno čovekovo bitisanje, a objašnjava kvantna fizika i kvantna medicina.

Kvantna medicina je medicina budućnosti, osvaja svet kroz velike mogućnosti koje pruža. Kvantno-informaciona-holografska medicina je spoj elektronike, fizike, biofizike, kvantne fizike i mehanike. Nauka i medicina budućnosti. Zašto?

Kvantna medicina – pregled
 • Detektuje sve promene složenih procesa u organizmu, poremećaje u komunikaciji između ćelija i poremećaje u razmeni informacija između ćelija i molekula. Svaka ćelija ima svoje mesto, svoju funkciju i mora da sinhronizovano komunicira sa svim drugim ćelijama i sistemima. Da bi to bilo moguće, svaka od tih ćelija titra (vibrira) na određenoj frekvenci, međusobno se razumeju, usklađuju i teže stanju koherencije – povezanosti sa svim talasnim sistemima u organizmu. Prve promene nastaju u međućelijskoj komunikaciji. To je poremećaj na nivou informacije koji može dugo da traje, pa kasnije prelazi u fazu biohemijskih promena koje mogu da se registruju u laboratoriji i konačno uz veća odstupanja koja se registruju osim u laboratoriji i na ultrazvuku, rentgenu, skeneru i dr. imamo BOLEST.
 • Brza, bezbolna, pouzdana, udobna, neinvazivna i precizna provera stanja celog organizma, bez štetnih zračenja. Promene u elektromagnetnom polju i talasima čoveka i prekid informacija na ćelijskom nivou, registruje kvantni aparat mnogo pre pojave jasnih simptoma.
 • Tretman je individualan za svakog pacijenta, prilagođava mu se. Prate se sve etape i faze prelaska od zdravlja do bolesti. Prate se promene na nivou ćelije, tkiva, hromozoma, emocija,stresa organizma, hormonskog disbalansa…..
 • Analiza stanja svih organa i sistema: kardiovaskularni (srce, krvni sudovi), respiratorni (pluća, bronhije…) , digestivni ( želudac, creva, jetra, pankreas…), endokrini (štitna žlezda i ostale žlezde), mozak, urinarni sistem (bubrezi), prostata, uterus, jajnici, kičma, zglobovi i drugi.
Još mogućnosti
 • Testiranje intolerancija na namirnice (nealergijsko nepodnošenje namirnica) kao i alergija na razne alergene kako iz hrane tako i na polen, životinjsku dlaku, prašinu i dr. Procenjuje se frekvencijski nesklad između organizma i određene namirnice. Nealergijska preosetljivost na hranu je neadekvatna reakcija na hranu, piće, aditive iz namirnica. Ona dovodi do razvoja najrazličitijih simptoma čiji uzrok najčešće ne prepoznajemo.
 • Analiza koncentracije minerala, vitamina, enzima i dr. u organizmu. Analiza acido-baznog statusa organizma i metabolizma, stanje holesterola, šećera i drugih laboratorijskih parametara.
 • Analiza energetskog stanja organizma i organa pojedinačno. Da li je osoba hronično umorna, kakav je dotok kiseonika u tkiva, kao npr. u srce – ishrana srčanog mišića, stanje krvnih sudova, oksigenacija mozga, cirkulacija u mozgu… kakve su energetske rezerve organizma odnosno sposobnost organizma da da reši problem.
 • Stanje imuniteta
 • Analiza psihoemocionalnog stanja, nivoa stresa,kroz toksičnost organizma,kiselo-bazni status,stanje krvnih sudova,funkcije organa.
 • Prisustvo patogenih mikroorganizama
PREDISPOZICIJE tj.sklonosti organizma za nastanak:
 • Dijabetes
 • Povišene masnoće u krvi (holesterol), masna jetra
 • Poremećaj rada funkcije štitne žlezde (hipo i hiper funkcija)
 • Hemeroidi
 • Gastritis, poremećaj varenja,nervozna creva
 • Žučna kesa presavijena,mulj , pesak
 • Slabost srčanog mišića,smanjena funkcija srčanih zalizaka
 • Elastičnost arterija,velikiha aorta i malih kapilara,ateroskleroza
 • Proširene vene
 • Degenerativne promene u zglobovima (artroza, artritis, reumatsko-zapaljenske promene)
 • Kičma promene na vratnom delu kičme,grudnom delu, lumbo-sakralni deo leđa

Sve što postoji stvara svoju sopstvenu vibraciju. To su saznanja kvantne fizike koja koristi savremena kvantna medicina. Stalno se potvrđuje teorija o dvojnoj prirodi materije. Sve se sastoji iz čestice i vibracije, odnosno talasa. Sve je u stalnom kretanju, vibraciji. Kako se onda razlikujemo? Po karakteristikama tih talasa, odnosno po specifičnoj frekvenci, amplitudi, talasnoj dužini oscilacija . To je naša specifičnost, naš pasoš, koji nas razlikuje od svega drugog postojećeg. Svako od nas ima svoju sopstvenu, karakterističnu  vibraciju . Elektromagnetni talas je prenosilac informacija.

Sve je vibracija

Svaki živi organizam ima elektromagnetno informaciono polje koje je sposobno da reaguje na uticaj spoljašnjeg elektromagnetnog zračenja i njegove strukture između sebe. Na tome se zasniva komunikacija između ćelija, pa kažemo da „ćelije razgovaraju“.  Organizam je sposoban da otkrije za stoti deo procenta odstupanja frekvence sopstvenog elektromagnetnog polja.

Sve je vibracija (misli, emocije, dejstva…) samo različitog karaktera i intenziteta. Neke možemo svesno da registrujemo (muzika , svetlost, toplota), a misli i emocije ne možemo. Emocije i misli su elektromagnetni talasi.

Bolest sa stanovišta kvantne medicine

Kada  su vibracije subatomnih čestica pravilne onda i  ceo organizam ima pravilnu vibraciju, odnosno zdravlje. Kada se poremeti mikrosvet, kada počinju male čestice da nepravilno osciluju, sa neprepoznatljivim talasima, vremenom se remeti i vibracja makrosveta (organa i celog organizma). To je kvantno objašnjenje bolesti.  Jedan fizičar je rekao da je bolest sa stanovišta kvantne medicine “rat vibracija”.

Ako znamo da su emocije i misli ništa drugo nego elektromagnenti talasi, a voda glavni sastojak naših ćelija, jasno je kakav uticaj na naše zdravlje imaju različite vibracije.

“Voda – to je vezujuća karika između duha i tela.” .- (Masaru Emoto)

Kvantna medicina dr Tatjana lalic
dr Tatjana Lalić licencirani lekar kvantne medicine i homeopatije
Šta se sa stanovišta kvantne medicine dešava u ćeliji kada se pojavi bolest?

Sa stanovišta kvantne medicine, menjaju se vibracije, delovi vode iz određenih struktura prenose izmenjenu informaciju preko kanalića koji se nalaze i u ćelijskim organelama (unutrašnji delovi ćelije) i omogućavaju prenos talasa između ćelijskih organela i samih ćelija međusobno. Time stvaraju energetsko-informacionu mrežu koja obuhvata sve strukture ćelija i dalje započinju biohemijski procesi koji dalje imaju lančanu reakciju na razna tkiva, organe,do površnih delova. Javlja se ceo niz simptoma.

Sam početak  koji je na kvantnom nivou ne možemo svesno da osetimo, nema simptoma, ali metodama kvantne medicine možemo da registrujemo.  Tek kroz neko vreme kada milijarde naših ćelija, pa i ceo organ počne nepravilno da vibrira i šalje nam nepravilne, disharmonijske talase, shvatamo da nešto nije u redu.

Kvantna terapija

Kvantna terapija može  da uspostavi  i obnovi poremećene informaciono-energetske veze među ćelijama, organima i sistemima.

 • Na ćelijskom nivou kvantna terapija, podiže energetski metabolizam u ćelijama i tkivima, aktiviše sintezu belančevina – RNK i DNK.
 • Na nivou organa: ubrzava cirkulaciju, popravlja mikrocirkulaciju, rad endokrinog sistema, poboljšava varenje, poboljšava metabolizam,
 • Na nivou celog organizma: korekcija imuniteta, popravlja cirkulaciju, popravlja nervni sistem, ima obezboljujući efekat,  ima antistresni efekat, podmlađuje i relaksira organizam,  opušta spazam u telu , mišićima od vrata do stopala, koriguje rad svih organa i sistema.

Kvantna terapija povoljno deluje na osobe sa astmom, bronhitisom, problemima od strane srca, povišenim pritiskom,  problemima sa crevima, gastritisom,  problemima sa prostatom, jajnicima, štitnom žlezdom, i dr.

Kombinovanje metoda

Slično deluju i druge metode alternativne medicine: Homeopatija, Akupunktura, primenjena kineziologija (mišićni testovi) i najbolji terapijski efekat se dobije kombinovanjem ovih metoda.

Kvantna medicina je spoj tradicionalnih znanja i najnovijih dostignuća nauke. Omogućava nam da sagledavamo kako radi naš organizam iznutra, da komuniciramo sa našim ćelijama, da prepoznamo da li pate, da li su se razbolele, da ih podsećamo da one same između sebe „razgovaraju“, da ih ponovo naučimo kako da ispravno funkcionišu,a sve u cilju poboljšanja zdravlja.

napisala Dr Tatjana Lalić, lekar kvantne medicine

Zakažite na 011/322.68.26. i 064/551.50.50. Balans Medika

napisala Dr Tatjana Lalić, specijalista kvantne medicine

Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate i zakažete konsultaciju. Vrhunski stručnjaci: znanje, iskustvo, profesionalnost, iskrenost, pouzdanost, diskrecija… ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU!