Категорије
Aparati

Biorezonantna analiza aparat

Biorezonantna 3D NLS analiza i Tretman Medicomat 4025 Hunter.

Aparat za Kvantnu medicinu

kvantna medicina aparat

Aparat spada u nemedicinsko sredstvo namenjeno za kvantnu analizu, ocenu funkcionalne ispravnosti organizma i kvatne tretmane.

Obzirom da je kvantna medicina u Balans Medika Centru važna oblast, ovaj aparat se koristi za kvantnu dijagnostiku i analizu.

 

Dizajn aparata i glavni delovi:

Dizajn ispunjava savremene ergonomske i estetske zahteve.

Elektronska jedinica, kabl za spajanje na računar; magnetoinduktori – desni (R) i levi (L) smešteni u slušalicama; magnetoinduktor smešten u šolji; softver na CD-ROM-u; softverski ključ na USB-u.

Karakteristike napajanja:

Uređaju ne treba nikakvo direktno napajanje, jer je povezan sa računarom preko USB konektora; potrošnja aparata je ispod 20 W. Uređaj se ne uključuje u utičnicu naizmenične struje.

Bezbednost:

Na uređaju je oznakom CE jasno naznačeno da je medicinsko sredstvo bezbedno za rukovanje kako za rukovaoca tako i za pacijenta.

Vremenske karakteristike:

Vreme za podešavanje operativnog rada ne prelazi 20 sek. Vreme za isključivanje uređaja je oko 1 sek. Uređaj treba da obezbedi neprestan rad od 16 sati dnevno uz jednu pauzu od 5-20 minuta.

Tehničke karakteristike:

Magnetni intenzitet na površini na magnetoinductors – 22 mt ± 1.

Vrsta modulacije u kolamagnetoinductors – od 1,8 do 8,2 Hz.

Broj kompjuterskih grafičkih modela organa i tkiva – 1432.

Broj digitalizovanih spektralnih etalona preparata i procesa – 4012.

Prosečno vreme skeniranja – 2 sek. Puls odnos od 0.5 do 97 %, sa 5% terenu.

Modulaciona frekvencija : nisko-frekventna modulacija – 240 Hz.

Visoko-frekventna modulacija – 4.9 GHz.

Uslovi čuvanja:

Uređaj je otporan na promene vremenskih uslova tokom rada ili skladištenja.

Zahtevi elektromagnetske kompatibilnosti:

Nivo radiofrekventne emisije proizvedena od strane aparata sa uključenim magnetoinduktorima ispunjava zahteve za informacione tehnologije. Intenzitet buke koji proizvodi uređaj na rastojanju od 1 m ne prelazi 60 dB.

Pouzdanost:

Prosečni radni vek – vreme ispravnog rada nije manje od 3.000 sati. Prosečno vreme trajanja u kome je uređaj sposoban za upotrebu je ne manje od 5 godina.

Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate i zakažete konsultaciju. Vrhunski stručnjaci: znanje, iskustvo, profesionalnost, iskrenost, pouzdanost, diskrecija… ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU!