Категорије
Bioenergija

Bionergija ima čudesnu moć – Gordana Veinović

Reč bioenergija potiče od grčke reči „bios“- život i reči energija-potencijal.

Pominje se u vedama kao „prana“, u Japanu kao „ki“, Kini „či“, a u Svetom pismu piše da je Isus lečio dodirom.

Bioenergija pripada grupi duhovno energetske medicine i priznata je u Srbiji. O bioenergiji razgovarali smo sa Gordanom Veinović bioenergoterapeutom iz Centra Balans Medika.  Školovala se na raznim mestima, između ostalih na naučno –metodičkom institutu Džuna Davitašvili u Moskvi.

TRETMAN RUKAMA – PODIŽE ENERGIJU

bioenergija gordana

„Pogrešno je mišljenje da samo retki pojedinci koji imaju „dar od Boga“ poseduju moć isceljivanja. Mi, terapeuti, smo kanal kroz koji teče energija kojom opuštamo nervni sistem, isceljujemo blokade i podižemo energetski potencijal u telu. Tretman se izvodi polaganjem ruku na obolelo mesto, mirnijim držanjem šake 10cm iznad obolelog mesta ili laganim kruženjem iznad njega, prema potrebi.

Senzacije koje osoba može da oset su: toplina, peckanje, hladnoća, povetarac, mravinjanje…

Bioenergija deluje na emocionalno, duhovno, psihičko i fizičko telo. Može da se kombinuje sa drugim terapijama i po potrebi dopunjuje sa zvaničnom medicinom. Nema kontraindikacija.“

Sve je energija.

Biljke, životinje i čovek imaju bioenergiju. Unosi se iz okolnog prostora, preko glavnih čakri raspoređenih duž kičme, kroz vazduh, vodu i hranu.

„Godinama radim na edukaciji i preventivi, koja pomaže ljudima da svesno aktiviraju lične resurse, da žive u harmoniji sa prirodom i samim sobom. Koristim svoju metodu koja u svim vidovima rada pomaže ljudima da budu zdraviji i vitalniji. Više od 30 godina pomažem ljudima različitih dijagnoza, rezultati su  od vidljivog poboljšanja, olakšanja tegoba i problema, zaustavljanje procesa do potpunog isceljenja“ kaže Gordana Veinović.

Tretman bioenergijom deluje na auru, omotač koji okružuje svako živo i ne živo biće. Podstiče rad energetskih centara koje se zovu čakre, vitalni centri za napajanje tela energijom. Što više energije protiče kroz čakre, čovek je zdraviji. Direktna je veza čakri i endokrinog sistema odnosno žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

POZITIVNI DUHOVNI EFEKTI

Veći priliv energije i snage, veća izdržljivost , jače samopouzdanje, bolje raspoloženje, opuštenost, utiče na nervni sistem, smanjuje nervozu, bolja otpornost na stres, pozitivniji i optimističniji stav prema životu, povećava životnu radost i smisao i svrhu života.

Bioenergija pomaže u „popravljanju“ fizičke neravnoteže u telu koje se ispoljava kao oboljenje, akutno ili hronično.

POZITIVNI EFEKTI NA ZDRAVLJE

Bolja cirkulacija, pomaže kod menstrualnih tegoba, impotencije, nesanice, anoreksija, olakšava disanje,    smanjuje pritisak u grudima, pomaže kod bolova u grlu, problema sa gutanjem, promuklost, loša  koncentracija, zaboravnost, ublažava bol i smanjuje otoke, poboljšava imunitet

Napisala: Gordana Veinović, energobioterapeut

Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate i zakažete konsultaciju. Vrhunski stručnjaci: znanje, iskustvo, profesionalnost, iskrenost, pouzdanost, diskrecija… ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU!